Hae
Saran kotikolo

Lokakuun kohokohdat

Lokakuun kohokohdat olivat tavallaan ihan perus arkisia juttuja, mutta myös erityisiä. Tässä jutussa kuvat kertovat enemmän kuin pitkät höpinät, joten tässä ovat

 

Lokakuun kohokohdat

 


Etäviikko mökillä aloitti lokakuun. Syksyinen mökkiympäristö on aika ihana?

Viikonloppureissu Porvooseen oli ihana getaway arjen keskelle!

Kulttuuripäivänä kiertelimme Päivälehden museon Aku Ankka – näyttelyssä ja Luonnontieteen museossa.

 

Lasten Halloween juhlat.

 

Omat synttärit. Oliko se nyt kohokohta vai ei? Kummasti tänä vuonna alkanut ikä näkymään. Mutta eihän se mitään niin kauan kun ei tunnu, eikö? Osui maanantaille ja meni aika arjen piikkiin, vaikka illalla syötiin Fafa’sia pimeässä puistossa. Samalla tuli täyteen 13v siitä, kun miehen kanssa tavattiin.

Staycation miehen kanssa Lapland Hotel Bulevardissa. Ihana hetki kahdestaan. Vietettiin iltaa kylvyssä, aamutakeissa ja herkutellen. Ihan parasta. Aamupalakin oli hotellissa varsin hyvä, meille ruokarajoitteisillekin löytyi kaikki mitä olisi voinut kaivata.

Hotelliyö oli synttärilahjani miehelle, vihdoin nyt 3kk myöhässä.

Okei, olihan tässä perusarjesta poikkeavia juttuja, mutta niinhän se toisaalta pitääkin. Sillä sitä jaksaa. Lisäksi käytiin leffassa katsomassa uusi Bond, vähän ravintolassa ja uimahallissa. Paljon pikkukivaa.

Olihan siinä viimeisenä viikonloppuna myös kirjamessut pitkästä aikaa! Lapsen ehdoilla eikä itse ehtinyt niin rauhassa tutkimaan, mutta tuntui tärkeältä ottaa tyyppi mukaan ja näyttää miten siistejä tapahtumia messut ovat. Kirjamessut ovat sellainen kirjojen ystävän paratiisi, joka inspiroi ja antaa uusia ideoita joka kerta.

Ja tässä onkin loppuvuoteen erityisen paljon kivoja juttuja odotettavissa! Jotenkin tuo kuukauden viimeinen viikko oli ärtyisä, väsynyt ja vähän alakuloinen, niin hauskaa ohjelmaa tarvitseekin. Ehkä marraskuun lähestyminen alkoi jo tuntua? No, pistimme vielä sunnuntaina naperon kanssa ulkovalot loistamaan pihalle ja karkottamaan vähän synkkyyttä tiehensä. Ja täytyy sanoa, että toimii!

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *