Hae
Saran kotikolo

Lasten Halloween juhlat

Pidimme parin kaverin kanssa sunnuntaina lapsille omat Halloween teemaiset bileet. Päädyimme pitämään juhlat meillä, koska alkuperäinen host sairastui eikä päässytkään lastensa kanssa mukaan. Tuntuu, ettei ikinä voi luottaa siihen että kaikki pääsevät! Mutta onneksi suurin osa, ja lasten pikkujouluista on ollut puhetta vielä erikseen. Mutta nyt, lasten Halloween juhlat, miten meni?

Meidän tyyppi odotti juhlia aamusta asti, ja kun päiväuniakaan ei nukkunut, oli odotus pitkä. Juhlat pidettiin naamiaisina, koska 1) milloin muuten pääsisi käyttämään kaverilta saatua merenneitoasua? ja 2) eipä niitä naamiaisia juuri muuten ole. Eikä tosin juhlia muutenkaan, mutta siihen pistetään nyt muutos! Loppuvuosi saakin olla yhtä juhlaa, pikkujouluista synttäreihin ja itse jouluun. Ihanaa!

Tein juhliin kummituskakun, joka oli aika hyvää, vaikka en täytekakkuihminen oikein olekaan. Mutta täytekakut saa koristeltua kivasti teeman mukaan ja niitä on tosi hauska leipoa! Tässä tosiaan kummitus, naperon toiveesta ilkeä kummitus, ja lisäksi teimme nakki-lihapulla-rypäle tikkuja ja pistimme matokarkkeja kippoon. Kaverit toivat tullessaan popcornia, pillimehuja, Ryhmä Hau namipusseja ja koristeita, muun muassa. Pöydästä saatiin aika juhlava ja maukas!

Taustalla soi Halloweenin mukainen musiikki ja illan mittaan naperot alkoivat villiintyä juhlien mukaiseen menoon. Ympäriinsä juoksenteli niin meidän glitteri merenneito, Tikru, kissa kuin pikkuruinen lepakkokin. Näky oli varsin mainio. Tässä tulee nähtyä ihan liian vähän ja nuo lapset, jotka kasvoivat ensimmäisen vuotensa miltei kylki kyljessä kiinni, eivät edes muista toisiaan enää. Pirun korona, mutta myös se arki on tosiaan tullut eteen. Korona sai aikaan sen, että oli tavallaan normaalia olla näkemättä ihmisiä. Nyt pitää vaan muistaa, että sitäkin saa tehdä ja voi että miten hyvää se tekeekään!

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

2 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Millä ohjeella teit kakun? Näyttää hyvältä ja sellaiselta, että voisi testata itsekin ??

    • sarankotikolo kirjoitti:

      Moi, en varsinaisesti seurannut ohjetta muuten kuin pohjan kohdalla. Siinä tein Semperin omalla ohjeella, löytyy täältä. Lisäsin jauhojen sekaan tummaa kaakaojauhetta ehkä 3rkl. Kostutin pohjaa omenamehulla. Täytteeksi laitoin Nature’s Charm kookoskinuskikastiketta, ja tein OddlyGoodin Bake & Dessertistä sekä iChoc valkosuklaasta seoksen (2 x Oddlygood + 2 x iChoc levy). Siinä siis sulatin valkosuklaan vesihauteessa ja sekoitin siihen OddlyGood purkit aika vauhdilla, ettei paakkuunnu. Päälle valkoinen sokerimassa kaulittuna ja samasta massasta tehty kummituskoriste. Aika simppeli, mutta oli kyllä hyvää. Mukavan kosteaa ja omaan makuun sopivan makeaa, ei ollenkaan imelää tai liian tuhtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *