Hae
Saran kotikolo
Kaupallinen yhteistyö

Lapselle muistoksi syntymäjuliste

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Syntymäjuliste lapselle tallentaa kuvaan minkä kokoinen lapsi oli syntyessään. Syntymäjuliste löytyy monessa eri mallissa ja tyylissä, joista voi valita omansa sellaisilla yksityiskohdilla kuin haluaa. Meille tuli julisteeseen nimi, syntymäaika ja oma pieni teksti   ”Taitava, fiksu ja kaunis. Täysi pakkaus alusta asti.”

Tilasin Gallerixista lapselle syntymäjulisteen. Syntymäjulisteet ovat tyyliltään graafisia eivätkä niinkään kuva juuri omasta lapsesta, vaan muisto siitä pikkuruisesta vauvasta. Julisteeseen saa lisättyä haluamansa tekstin ja vauvan mittasuhteet, ja siitä jää lapselle ihana muisto. Syntymäjuliste on tyyliltään sellainen, että sopii seinälle vielä aikuisenakin ja samalla tarpeeksi pelkistetty, että ei riitele sisustuksen kanssa.

 

 

Meille tuli Original #1 Artistic Sketch. Kokeilin julistetta pariin valmiiseen seinässä olevaan naulaan nähdäkseni miten se sopii eri tiloihin.

 

Tilasin samalla myös muita ihania julisteita Gallerixin verkkokaupasta. Valikoima on laaja ja monipuolinen, ja tykästyin saman tien todella moniin julisteisiin. Annoin siskon lasten valita itselleen yhdet julisteet ja omani halusi hevosen kuvan. Siihen löytyikin hurjan hieno juliste Wild horse koossa 30×40.

Julisteet ovat helppo tapa personoida sisustusta ja saada ilmettä eri tiloihin. Tylikkäät kehykset tai oma suosikkini julisteripustin tekee julisteista entistä näyttävämpiä, ja samalla niiden vaihtelu paikasta toiseen onnistuu yhtä helposti kuin taulujen kanssa. Toista on siis kuin omassa lapsuudessani seinille kaksipuolisella teipillä kiinnitetyt julisteet, jotka olivat ihan kertakäyttökamaa!

Julisteista saa hauskoja lahjoja ja niitä voi jopa käyttää kortin tyyliin muun lahjan ohessa. Gallerixilla oli ainakin niin paljon vaihtoehtoja ja ihania kuvia (erityisesti ne lasten julisteet ja eläimet!), että niillä sisustaa isommankin asunnon. Kurkkaa oma suosikkilistani täältä. Ohessa vähän maistiaisia:

Etenkin tuo norsu on mielettömän lumoava, eikö olekin? Voin vaan kuvitella miten se osuisi isolla seinällä suuressa koossa!

Olisipa ollut siistiä tilata syntymäjuliste heti silloin kun lapsi syntyi, ja ottaa ne kuukausikuvat julistetta vasten. Siinä olisi tosiaan hahmottanut millaista vauhtia kasvaa. Mutta näkeehän sen nytkin, onhan tuo tyyppi vähän silloisesta isommaksi muuttunut. Jestas miten aika kuluu.

Saan jakaa teille myös alekoodin Gallerixin verkkokauppaan.

Koodilla saat -30% koko julistevalikoimasta.

Käytä tilatessa koodia sarkotiko30.

 

Olisiko tässä vaikka ideaa joululahjaksi vähän itse kullekin? Ja onhan se isänpäiväkin ihan nurkan takana.

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *