Hae
Saran kotikolo

Parhaat kotitekoiset jäätelöt

Nyt on sitten kesä, ihanaa! Jäätelökone pyörii meillä tiuhaan, ja parhaat kotitekoiset jäätelöt täyttävät pakastimen mukavasti. Vaikka niitä herkkuja ei pitäisi popsia joka välissä, viime pöivinä teemana on ollut aika vahvasti jäätelö ja täytyy sanoa, että nyt annetaan mennä. Koska kyllä sieltä niitä viileämpiä sadepäiviäkin vielä ehtii tulla. Kun aurinko paistaa ja lämpö hellii, jätskin nautiskelu ulkona auringossa on sieltä kesätekemisen parhaasta päästä.

Jäätelökoneen hankkimisen myötä olen ehtinyt viimeisten muutaman vuoden aikana kokeilla vaikka minkälaisia kotitekoisia jäätelöitä. Alun haparoinnin jälkeen tunsin löytäneeni parhaan jäätelön salaisuuden, ja siitä lähtien kotitekoiset jäätelöt ovat olleet huippu herkullisia maultaan ja täydellisen kermaisia, suuhun sulavia koostumukseltaan. Herkullisia makuja on ollut vaikka kuinka, ja lisää toivottavasti aina vain tulossa, mutta tämän hetken parhaat kotitekoiset jäätelöt ovat kuitenkin tässä!

 

 

Parhaat kotitekoiset jäätelöt

 

 

Pekaanipähkinä-karamellijäätelö

Hurmaava makuyhdistelmä makeaa karamellijäätelöä ja karamellisoitua pekaania! Toimii muuten ihanasti omenapiirakan kanssa.

 

Maidoton nougatjäätelö

Isäni suosikkijäätelö, jossa nougatin kanssa ei säästelty! Tämä itse tehty nougatjäätelö maistuu minulle paljon paremmin kuin kaupan versio aikanaan, koska tässä todella on sitä maukasta sattumaa.

Appelsiinijäätelö

Herkullinen ja raikas sorbettimainen jäätelö on muun muassa loistava jälkiruoka. Virkistävä lisä raskaankin ruuan päälle!

 

Appelsiinisuklaajäätelö

Ja jos appelsiinin maku miellyttää, tämä appelsiinisuklaajäätelö se vasta onkin herkullista! Suklaan ja appelsiinin yhdistelmä on aina takuuvarma.

 

 

Hedelmäjäätelöpuikot

Virkistävät hedelmäiset jäätelöpuikot ovat terveellinen ja raikas jälkiruoka tai vaikka välipala.

 

Cookie dough jäätelö

Keksitaikinaa jäätelössä! Tarvitseeko edes sanoa enempää?

Raparperipiirakkajäätelö

Tämä herkku toimii myös muunlaisena ”piirakkana”. Kokeile raparperin tilalla myös esimerkiksi omenasosetta, mustikkasosetta tai persikkasosetta.

 

Jäätelö on ja tulee kenties aina olemaan toinen suosikki herkkuni suklaan jälkeen. Jäätelö on raikasta, täyteläistä, ihanan lusikoitavaa ja niin monipuolista, että makuja ja sattumia voi keksiä loputtomasti! Me Suomessa osaamme onneksi nauttia jäätelöä vuoden ympäri, oli talvella miten kylmä tahansa. Siinä onkin ihan oma nautintonsa, kun voi käpertyä jäätelöpurkin ja lusikan kanssa peiton alle. Ja tosiaan nyt auringon paisteessa suuhun sulava kylmä herkku, ai että!

Jäätelöä ei ole tullut hetkeen valmistettua itse, mutta näitä lemppari ohjeita jakaessa tulikin ihan se olo että pitääkin alkaa taas keksimään uusia herkullisia jäätelöohjeita! Onko teillä ideoita, mikä olisi hyvä jäätelömaku testiin?

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *