Hae
Saran kotikolo

Lapsen suosikki mekko x 4

Tein jokin aika sitten jutun omista suosikki vaatteista, mutta entäs lapsen? Meillä on nimittäin viisivuotias, joka todella rakastaa vaatteita. Siinä, missä vielä ensimmäisen vuoden puin hänet omien mieltymysten mukaan, alkoi jo reilu vuoden ikäinen kiinnittää huomiota siihen mitä yritin hänen ylleen pistää. Se oli sitten aika nopeasti heihei kaikki musta, harmaa ja yksivärinen – tilalle tuli kaikki mahdolliset kuosit, värit ja kuvioinnit. Lapsen suosikki vaatteet tuovat hyvin esiin hänen persoonaansa, joka on räiskyvä, mielikuvituksellinen ja luova yhtä lailla kuin herkkä ja kaunis. Ja kyllä, hän on mekkotyyppi henkeen ja vereen eikä muita vaatteita juuri päällä näy.

Vaatteissa pyrin valitsemaan kestäviä ja laadukkaita vaihtoehtoja ja yleensä ostan aina alun perin kokoa isompana, jotta niitä ehtisi käyttää vähän pidempään. Annan lapselle vapauden valita itse vaatteensa oman tyylin mukaan, koska hän niissä vaatteissa päivän kulkee. Kunhan on säänmukaiset releet, toteuttakoon itseään arkena ihan vapaasti. Ja mielenkiintoisia kokonaisuuksia sieltä aina tuleekin. Juhliin sun muihin katson sitten enemmän perään että tulee asianmukaiset vaatteet.

Vaikka se värien ja kuosien  määrä itseäni kauhistuttaisi, olen alkanut arvostaa tyypin omaa tyyliä. Osaisipa kaikki olla yhtä itsevarmasti omanlaisiaan ja käyttää niitä värejä. Ja hei, osaan kyllä löytää hänelle vaatteita mistä tiedän hänen todella tykkäävän. Itse on vaan pitänyt unohtaa ne ihanat yönsiniset mekot, valkoiset t-paidat, harmaat collarit ja mustat legginsit mitä vauva-aikoina hänelle puin.

Lapsen suosikki mekko x 4 just nyt

Walkiddyn dinosaurus mekko

Papun collarmekko

Mainion villakoiramekko

ja Mainion sininen Neptune mekko

Mainio on brändinä kuin hänelle tehty, sillä vaatteissa on hassuttelua, kuvia ja yksityiskohtia, jotka hurmaavat.

Nyt nämä mekot onneksi vielä mahtuvat (toivottavasti) kesän yli, mutta yhtäkkiä on joutunut hyppäämään taas isompaan kokoon. Hurjaa. Tykkään kiertää kirppareita ja tehdä alelöytöjä tutuilta merkeiltä, ja nykyään onneksi osaan vähän paremmin varautua. Ei nimittäin tarvitse olla montaa paitaa tai pöksyä, kunhan mekkopino on sopivan korkea.

Lue myös

Suosikki lastenvaatemerkit

Meidän suosikki lastenvaatteet

Mitä olen oppinut lapsen talvivaatteista

 

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *