Hae
Saran kotikolo
Kaupallinen yhteistyö

Testissä lasten Slipstop tossut

Kaupallinen yhteistyö: Slipstop Finland

Etsin yksivuotiaamme jalkaan tovin sopivia, helppoja tossuja, joilla ensiaskeleet sujuisivat kevyesti ja liukastelematta. Yhdet sukkamaiset tossut ehdin jo ostaa, ja vaikka ne jalassa käveltiin, olivat tossut kovin hankalan ja kömpelön oloiset. Niitä sai myös jatkuvasti korjata jalkaan paremmin. Sitten saimme Suomen Slipstopilta testiin lasten Slipstop tossut, ja tässä muutaman viikon kuluessa olen ihastunut niihin yhä vaan enemmän!

Slipstoppeja saa monissa ihanissa väreissä ja kuoseissa. Tällä kertaa valinta osui näihin huippu söpöihin Pandoihin!

 

 

Loistavat ensiaskeltossut

Slipstop tossut ovat äärimmäisen kevyet, ohuet ja huomaamattomat tossut, jotka sujahtavat jalkaan kuin sukat. Ne ovat todella monipuoliset ja sopivat käytettäväksi niin ulkona, sisällä, rannalla, vedessä, uimahallissa, suihkussa kuin kerhoissa. Slipstopeilla kävellessä on kuin kulkisi paljain jaloin, eli ne ovat kerrassaan loistavat myös ensiaskeliaan ottavien lasten jalkoihin! Slipstopit ovat uimapukumaista materiaalia (polyamidia ja elastaania kankaassa; Pvc ja puuvilla pohjallisessa), mikä tekee niistä myös helposti pestävät ja nopeasti kuivuvat. Ohjeena on kuivattaa ne varjossa, eikä niitä saa pestä pesukoneessa tai voimakkailla kemikaaleilla. Materiaalinsa puolesta Slipstopit puhdistuvat todella helposti nopealla käsipesulla. Slipstopit eivät sisällä karsinogeenejä, ftalaatteja tai azo-väriaineita.

Halusin hankkia lapselle tossut ensisijaisesti julkisiin sisätiloihin, jotta esimerkiksi kahviloiden leikkipaikoilla ei tarvitsisi kulkea sukkasilleen tai vaihtoehtoisesti kengät jalassa. Tossut ovat olleet myös jalassa esimerkiksi liukkaiden sukkahousujen kanssa. Slipstopit ajavat asiansa loistavasti. Lapsi kävelee niillä vaivatta ja kevyesti. Tossut menevät todella pieneen tilaan, ja kulkevat helposti mukana hoitolaukussa tai jopa takin taskussa. Tossut ovat myös tarpeen uimassa, kun ennen nätisti suihkuvuoroaan odottanut tyyppi juoksentelee nyt villisti ympäriinsä veden liukastamalla lattialla. Slipstopit jalassa jalka ei luista ja tekee liikkumisesta turvallisempaa.

Kun lapsi aikanaan menee päiväkotiin, Slipstopeista saa mainiot tossut jalkaan päiväkodin tiloihin päivän touhuihin. Tossut mahtuvat helposti mukaan kerhoreppuun eivätkä vie tilaa nimeksikään.

Matkalle mukaan

Lähdemme pian matkalle ja Slipstopit tulevat ehdottomasti reissuun mukaan. Niille tulee olemaan käyttöä niin lentokoneessa kuin itse matkakohteessakin. Olemme tammikuussa viikon mittaisella Persianlahden risteilyllä, ja luulen, että laivalla lapsi kulkee pääasiassa juuri Slipstopit jalassaan. Ne sopivat mainiosti paljaaseen jalkaan ja antavat jalan hengittää.

Koko perheen tossut

Slipstopeista löytyy koot niin lapsille kuin aikuisille, joten näistä näppäristä tossuista löytyy valikoimaa koko perheelle! Kuoseja ja värejä on lukuisia erilaisia, ja isommat lapset valitsevat varmasti innoissaan omat suosikkinsa vaihtoehtojen seasta. Minä valitsin tällä kertaa ihanat mustavalkoiset Panda-tossut, mutta kenties seuraavat tossut napero pääsee valitsemaan jo ihan itse. Mieleni tekisi tilata tossut myös itselleni, mutta vielä en ole keksinyt niille käyttöä omassa jalassa. Kenties keväällä mökillä ne olisivat loistavat sisätossut viileällä lattialla? Joka tapauksessa Slipstopit ovat vakuuttaneet siinä määrin, että nämä tossut tulevat olemaan valintamme myös jatkossa. Onneksi kokoja löytyy lisää sitä mukaa kun jalka kasvaa.

 

Omasta puolestani voin siis suositella Sliptoppeja erittäin lämpimästi koko perheen tossutarpeisiin. Nyt on myös loistava tilaisuus tilata omat tossut vaikka saman tien useammassa eri koossa, sillä saan jakaa teille -20% alekoodin Slipstopin verkkokauppaan!

Koodi on    SR     ja voimassa 5.-7.1. 2020.

 

Voit tilata omat Slipstopit helposti verkkokaupasta täältä.

 

 

 

Lue myös

Yksi vuosi äitinä

Meidän lapsen 1v synttärit 

Vauvavuoden hyvät ja huonot hankinnat

 

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi

Facebook

Parhaat ruokablogit 

 

Kaupallinen yhteistyö: Slipstop Finland

2 kommenttia

  1. Elina kirjoitti:

    Yritin tilata tossut tuolla alekoodilla SR. Herjaa vain, että antamasi koodi on virheellinen tai vanhentunut. 🙁

    • sarankotikolo kirjoitti:

      Hei, kävin kokeilemassa ja toimi ihan normaalisti, kenties siinä oli jokin tilapäinen häiriö? Toivottavasti saat ihanat tossut tilattua ja pahoittelen ylimääräistä vaivannäköä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *