Hae
Saran kotikolo

Perinteeksi muodostuneet lasten Halloween juhlat

Tänä vuonna saimme järkättyä taas lasten Halloween juhlat, kuten viime vuonnakin. Pidimme juhlat myös tänä vuonna meillä, ja olikin super hauskaa! Tuleehan siitä lapsilaumasta aika hälinä ja siivo, ja sen herkuttelun ja napostelun jälkeen itsellä särki päätä vielä seuraavanakin päivänä. Mutta joskus se on sen arvoista. Oma napero odotti juhlien alkua jo aamu seiskasta asti, ja kaiken sen innon ja odotuksen päälle tulikin vähän hyytyminen juhlien loppua kohden.

Pääosassa oli tietty taas tarjoilut, kuten meidän porukassa yleensä, heh. Lapsista osalla oli naamiaisasut, meidän tyypillä dinosauruspuku. Muita lapsia kiinnosti lapsen huoneesta löytyvät erilaiset lelut, ja ne saivatkin kyytiä. Lapsia oli paikalla kahdeksan, ja aikuisiakin parhaimmillaan seitsemän. Kaikeksi onneksi sillä porukalla ruuatkin katosivat varsin hyvin!

Tarjolla oli vaahtokarkkeja, sipsejä, nachoja, dippejä, rypäleitä, melonia, nakki-lihapulla tikkuja, pillimehua, salaattia ja donitseja, joita kokeilin leipoa ensimmäisen kerran. Ei mennyt ihan putkeen. Jotenkin taikinasta tuli ihan liian tuhtia, ja sellainen donitsien mehevyys ja ilmavuus jäi puuttumaan. Mutta niitä oli erityisen hauska koristella! Ja kuten aina, lapsen kanssa koristellessa menee vähän överiksi ja koristeet olivatkin pääosassa.

Pitää testailla tuota donitsitaikinaa ja kokeilla miten koostumuksen saisi onnistumaan paremmin. Kenties pitää vaan hyödyntää sitä munkkiohjetta, mikä on toiminut aina.

Juhlien päättyessä pistin puoliväkisin herkkuja muiden mukaan, ja siivoamisen ja pikaisen iltapesun jälkeen käperryimme sohvalle jalat pystyssä katsomaan vielä Avaraa luontoa. Olin aamulla vielä I love me – messuilla, joten hälinää oli yhdelle päivälle ihan riittävästi.

Halloween koristeita jäi vielä keittiöön mukavasti roikkumaan myös tälle viikolle ja ylläpitämään kauden tunnelmaa. Joo, lasten Halloween juhlat ovat mainio perinne, mistä halutaan pitää kiinni!

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *