Hae
Saran kotikolo

Neljä äitienpäivää kuvina

Napero on nyt kolmevuotias, ja huomenna minulla on neljäs äitienpäivä. Mitä aiempiin vuosiin on mahtunut? Entä mitä on luvassa tänä vuonna?

Neljä äitienpäivää

Ekana vuonna, äitienpäivä 2019

Mentiin miehen vanhempien kanssa Sandron brunssille. Napero oli viisi kuukautta ja  ihmetteli ikkunasta ja söi kaikki minun vesimelonit, vaikka ei varsinaisesti syönyt vielä muuta kuin maitoa. Muistan, että oli lämmin. Sellaista täydellisen aurinkoista ja keväistä.

 

Äitienpäivä 2020

Tällä kertaa olikin koronan alkua. Olimme olleet koko kevään näkemättä ketään, ja ässä vaiheessa lähdimme Leppävirralle mökille miehen vanhempien kanssa. Siinä muisti todella perusasioiden merkityksen – sen että on ihmisiä ja rakkaita ympärillä. Ilmat eivät olleet kummoiset, ja se mökki on ihan täysin kesämökki ilman juoksevaa vettäkään, mutta mikään ei tuntunut kylmässäkään hankalalta. Oli vaan ihanaa saada seuraa, päästä pois kodin nurkista missä oli pyöritty kolmistaan viikkokausia. Tehtiin vähän retkiä luontoon ja syötiin hyvin.

Äitienpäivä 2021

Nyt täytyy tunnustaa, etten enää muista. Kolmas äitienpäivä, eikä mitään hajua enää mitä tehtiin. Käytiinköhän miehen vanhemmilla syömässä? Ehkä ravintolassa? Ainakin on ulkoiltu ja varmaan jotenkin juhlistettu, mutta en saa millään mieleen muuta. Ehkä se kertoo asiasta jotain. Ne ensimmäiset ovat sen verran ihmeellisiä, että päivään pakkautuu odotuksia eri tavalla.

Mutta sitten seuraavalla viikolla olikin työhaastattelu nykyiseen työhön, joten se meni kaikesta päätellen hyvin!

 

Äitienpäivä 2022

No entä tänä vuonna? Huomenna on tarkoitus mennä miehen vanhemmille syömään. Luvassa paljon erilaisia pieniä hyviä annoksia, ja leivon mukaan myös patonkia. Hyvää ohjelmaa siis, rauhallista yhdessäoloa ja herkuttelua. Joku lahja on kuulemma luvassa, napero on hyvin malttanut pitää sen vielä salassa, koska ”isi sanoi että se yllätys menee pilalle jos kertoo”. Saa nähdä mitä on luvassa.

Lue myös Äitienpäivä vai äiti joka päivä?

 

Toivotan ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, isoäideille, äitipuolille, sijaisäideille, äitihahmoille ja kaikille heille, jotka tekevät sitä äitihommaa jollain tavalla. Nauttikaa!

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *