Hae
Saran kotikolo

Kauppakassitilaus tuli – mitä sieltä löytyy?

Me tehdään kerran viikkoon kauppakassitilaus Prismasta, se on sellainen juttu mistä ei aiota luopua! Kaikki alkoi ekana koronakeväänä, kun maskeista ei ollut tietoakaan, tautipaniikki jylläsi eikä ketään saanut nähdä. Ei siinä kauppaan menty, vaan alettiin tilata ruuat. Siinä vaiheessa tilausaika piti varata jopa viikkoja aiemmin, koska moni muu oli alkanut miettiä samaa. Sitten kaupat lisäsivät keräilijöitä ja tehostivat palvelua, ja homma alkoi sujua. Sen jälkeen ajan on saanut yleensä varattua vaikka vain päivää ennen, joten tilaus saadaan aina onnistumaan.

Lue aiempaa kokemusta tilauksista täältä: Kannattaako kauppakassipalvelu?

Ostoslista pysyy tallessa

Kun tilauksen kerran tekee, ostoslista säilyy tallessa ja seuraavaan tilaukseen samat ostokset voi lisätä ostoskoriin parilla helpolla klikkauksella. Sitten vain vähän muokkaa tarpeen mukaan, mutta ainakin perustarvikkeet kuten vihannekset, hedelmät, jogurtit ja kauramaidot on aina tilauksessa valmiina. Se tekee hommasta erityisen nopeaa ja helppoa.

 

Joku kerta ennen mökille lähtöä hain pari kassillista ruokaa mukaan ja kannoin niitä kotiin muistellen miten ärsyttävää niitä painavia kasseja onkaan raahata kaupasta kotiin! Vaikka koronan alkuvaiheessa sanoimme, että tällainen tilaaminen on vain väliaikainen ratkaisu ja ihan turhaa sitten kun kaupassa voi taas käydä, mieli muuttui aika nopeasti. Ei tulisi mieleenkään luopua kauppakassitilauksista enää. Ensinnäkin, se säästää huimasti aikaa ja vaivaa. Tilaamalla tulee ostettua paljon harkitummin viikon varalle ilman turhia heräteostoksia.

 

Samat tuotteet pysyvät viikosta toiseen

Miinuksena toki se, että joskus keräilyssä sattuu virheitä ja tulee kotiin tuotteita, joissa päiväys on turhan pian. Usein keräilijä myös soittaa ja kyselee vaihtoehtoja, ja virheiden sattuessa tuote on aina korvattu, joten sinänsä niistä ei koidu sen suurempaa ongelmaa. Tähänkin tilaukseen kerääjä soitti, kun tilatut El Paso tortillaletut olivat loppu, ja pyysin laittamaan tilalle tacoja. Tilaukseen voi myös jättää viestejä toivotuista tuotteista ja määritellä etukäteen mitä saa korvata toisella tuotteella ja mitä ei.

Kuvissa näkyy tosi tyypillinen tilaus mikä meille tulee. Leipiä, jogurtteja, kauramaitoja, vihanneksia, hedelmiä, ruokia varten tarvikkeita. Tietyt ruuat toistuvat usein, ja sitten vähän viikosta toiseen vaihdellaan tehdäänkö spagettia vai makaronilaatikkoa. Tälle satsille tuli hintaa 150,07€, ja se kestää meillä ainakin sen viikon. Tai ei ihan kaikki, salaatit helposti loppuvat kesken, eikä isompaa määrää voi tilata etteivät ehdi mennä huonoksi. Tässä hintaa nosti noin 12€ kookosöljy, mutta usein tosiaan myös ne pesuaineet sun muut. Tyypillinen hinta on sellaiset 120€ hujakoilla.

Välillä mukana on herkkujakin, kuten jätskiä tai suklaata tai sipsejä, mutta ne ovat useimmiten sellaisia mitä tulee haettua heräteostoksina silloin kun mieli tekee. Ja tarpeen mukaan tietysti vessapaperit, saippuat ja pesuaineet, jotka nyt puuttuvat.

Miten muilla, oletteko käyttäneet kauppakassipalvelua ja kokeneet sen hyödylliseksi?

 

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook   

Parhaat ruokablogit  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *