Hae
Saran kotikolo

Menosuositus: Puotilan kartanon Halloweeks

Kävin perjantaina kaverin ja lasten kanssa Puotilan kartanolla järjestetyssä Halloween-tapahtumassa. Puotilan kartanon Halloweeks oli tosi kiva tapahtuma koko perheelle, ja suosittelen vahvasti käymään! Halloweeks järjestetään 9.10 – 5.11., ja sinne voi ostaa vähän edullisempia lippuja ennakkoon verkosta. Me ostettiin perhelippu 30€, mistä jäi lipuille hintaa vain 6€ per nenä.

Puotilan kartanon Halloweeks

Mitä siellä puistossa sitten on? Odotin paljon kurpitsalyhtyjä ja sadonkorjuuteemaa, ja sekin kuulosti jo kivalta. Mutta olihan täällä paljon enemmän! Kurpitsalyhtyjä oli vaikka kuinka, ja heinäpaalit toivat paikkaan juuri sen amerikkalaisen syysfiiliksen kun perheet käyvät Pumpkin patchilla keräämässä omat Halloween kurpitsat.

Piha oli koristeltu myös kummituksilla, luurangoilla, noidalla ja höyryävällä padalla, liukumäellä ja saippuakuplilla. Lapset tykkäsivät tosi paljon, ja itsekin oli ihana katsella mitä kaikkea sinne oli keksitty. Piha oli myös isompi kuin odotin, ja siellä riitti katseltavaa.

Ensin aloitettiin kiertely valoisaan aikaan, sitten käytiin kurkkaamassa kahvilan puoli ja ostettiin muutama koristekurpitsa ja kummitus ilmapallo mukaan. Sitten tehtiin vielä kierrosta hämärässä, ja sehän antoikin paikkaan ihan uuden fiiliksen.

Tosiaan, jos kaipaa kivaa ja tunnelmallista syysohjelmaa lähiviikoille, niin kannattaa käydä tutustumassa Puotilan kartanoon. Pihan luulisi viihdyttävän kaiken ikäisiä. Ainut miinus on, että jotain pientä tarjottavaa olisi voinut olla ihan pihassakin. Kahvila-ravintolasta sai hyvännäköisiä ruoka-annoksia, mutta olisi kivaa tapahtumaan sopivaa ohjelmaa ostaa tutkiessa vaikka popcorneja matkaan, maistella paahdettuja manteleita tai kastanjoita tai juoda kuumaa amerikkalaista omenasiideriä siinä talsiessa.

Käykää fiilistelemässä tunnelmallista Halloween pihaa ja nauttimassa syksyn pimenevistä illoista! Paikka oli ainakin meidän mielestä jopa odotettua parempi.

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Yksi kommentti

  1. Roza Tuderman kirjoitti:

    Kiitos vaan kaikki hyvin ja odotan innolla joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille Rosa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *