Hae
Saran kotikolo

No ei menty mökille

Aamulla piti hypätä iloisesti junaan ja lähteä mökillepääsiäisen viettoon. Mutta eipä menty, ei. Aargh! Lauantaina illalla lapselle nousi yhtäkkiä kuume, ja sunnuntaina oli niin flegu ja uupunut että mentiin jo lääkäriin. Otettiin röntgenit ja kaikki, mutta toistaiseksi ei löytynyt selkeää syytä. Kipeä ja super uupunut on. Haluaa vain olla sylissä ja makoilla. Ei menty mökille sitten vielä(kään). Masentaa.

Tyyppi on ollut tosi kipeä. Jaksanut vaan maata. Edes telkkaria ei jaksanut katsella. Valo sattui silmiin. Ruokaa ei uppoa.

 

Napero se vasta murheissaan on, kun ei päässytkään serkkujen kanssa lomalle. Itki ihan lohduttomana, koska tätä viikkoa on odotettu pitkään ja hartaasti. Pidetään isosti peukkuja että tästä toipuu pian ja päästäisiin vielä pääsiäiseksi mukaan. Mutta saa nähdä. Eihän se mökki sieltä katoa, mutta ois kyllä oltu molemmat niin sen tarpeessa.

Tosi vaikeita hetkiä vanhempana kun itseäkin harmittaa niin pirukseen, mutta lapsen takia on oltava vahva ja reipas. Lohduttaa, ettei tämä ole niin paha juttu ja uusia kertoja tulee.

Eipä se auta muu kuin koittaa uskoa siihen itsekin. Huomaa, että arkion ollut vähän turhan painavaa kun yhteen mökkiviikkoon on ladannut niin paljon odotuksia ja tuntuu että kaikki kaatuu päälle kun se ei toteudukaan.

Ei menty mökille nyt mutta voi tsiisus miten toivon että vielä kuitenkin pian!

 

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit  

2 kommenttia

  1. Kaupunkikahvilla kirjoitti:

    Siis toi on niin ärsyttävää. Meilläkin tuntuu käyvän noin tosi useasti. Ollaan menossa jonnekin ja yleensä vielä varattu joku juttu, sitten lapsi tulee kipeäksi. Koita siinä sitten just lohduttaa lasta, kun itseäkin harmittaa ihan älyttömästi. ☹️

    • sarankotikolo kirjoitti:

      No sepä. Menee arkikin tosi stressaavaksi kun saa viimeiseen asti jännittää päästäänkö lopulta kuitenkaan. Nyt kyllä oikeesti uskoin et oltais menossa, joten sitäkin suurempi pettymys. Ei auta kuin hoitaa napero kuntoon ja kääntää asiat parhain päin, vaikka sit perheen kesken kotona jos ei muualle pääse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *