Hae
Saran kotikolo

Äänestämistä, messuja ja uimakoulua – meidän viikko

Tässä viikossa on ollut kivasti väriä. Alkaa olla kovasti keväinen olo, vaikka takatalvi rytinällä iskikin. Se on jännä miten eri fiiliksen lumisade aiheuttaa marraskuussa tai näin kevään korvalla. Nyt ei meinaan ilahduttanut sitten yhtään. Kuitenkin meidän viikko on menty ihan hyvillä mielin, kenties koska ensi viikolla pääsee etätöihin mökille ja viettämään myös pitkää viikonloppua!

Meidän viikko alkoi tiedolla että Leikkaus on tulossa

Tämä viikko alkoi lapsen lääkärikäynnillä, ja edessä onkin sitten kitarisaleikkaus ja kenties myös korvan putkitus. Kitarisojen takia siellä käytiin, kun huomaa että lapsi hengittää raskaasti ja öisin välillä vieressä nukkuessa huomaa myös hengityksen katkeilevan. Liimakorva oli sen sijaan yllätys – ei korvissa ole ollut nyt mitään, ja muutenkin ollut koko tämän vuoden ihan terve. Mutta seurataan lähtisikö se siitä itsestään pois ja kuukauden päästä vasta sovitaan leikkausaika. Uskon, että pidemmän päälle se on hänelle tosi hyvä asia, eikä leikkauksessa sentään nykyään edes poisteta kitarisoja kokonaan. Mutta silti, onhan se leikkaus ja nukutus ja väkisinkin pistää äitinä hermoilemaan.

Ääni annettu

Kävin ennakkoäänestämässä, kerta nyt paikan ohi tulin jo kävelleeksi. En ole ennen ennakkoon äänestänyt. Tuntuu että vaaleissa on valtavat panokset pelissä tällä(kin) kertaa. Huh. Aika pelonsekaisin tuntein odottaa mitä siinä sunnuntaina käy ja millaisessa yhteiskunnassa seuraavat vuodet eletään. Meidän viikko on täyttynyt sikäli myös vaalipaneeleista ja sitä myötä turhan myöhään venähtäneestä nukkumaanmenosta.

Käytiin suolahuoneella taas, ja onkin käyty nyt joka viikko. Vaikka tiet taas jäätyi, napero pääsi sinne hyvin uudella pyörällä kun parin jäätikön yli pyörän kannoin. Torstaina puolestaan menin itse pyörähtämään kevätmessuilla kun napero meni isänsä kanssa uimakouluun. Messut oli melko hiljaiset, kuten kaikki messut tuntuu nykyään olevan, mutta siellä oli ihan kivoja juttuja. Esimerkiksi iso allas missä pääsi testaamaan kajakkia. Ja hurjasti kukkia, mistä tuli heti keväinen olo. Ostin kotiin ekat tuoreet herneet ja mansikatkin.

Pääsiäistä kohti

Vielä on edessä perjantain työpäivä ja lauantaina aamusta toinen uimakoulu viime viikolla perutun tilalle. Lapsella on kaverisynttärit sunnuntaina, ja onhan se myös virpomispäivä. Taitaa virpomiset tosin olla lähinnä etäyhteydellä. Illalla siskontytöt tulee yöksi, ja maanantaina lähdetään aikaisin aamulla naperoiden kanssa junalle ja kohti mökkilomaa. Serkukset pääsee yhdessä lomalle koko viikoksi. Oi vitsi, en ole ollut mökillä sitten viime kesän – tuntuu ihan hullulta! Ei enää ikinä näin pitkää väliä.

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *