Hae
Saran kotikolo

Oikeasti hyvännäköinen jatkojohto

Olen muutamaan otteeseen kertonut työpaikastani sekä siitä miten mahtavaa siellä on ollut. Sama ajatus pätee edelleen, ja nyt hommat ovat vielä pyörähtäneet aika isosti eteenpäin. Tuotteet on nimittäin myynnissä, verkkokauppa auki, jälleenmyyjäverkosto ja yhteistyökumppaneiden määrä kasvaa ja työnkuvakin sitä myötä muuttuu ja elää päivästä toiseen. Nyt haluan kertoa meidän tuotteista myös teille tarkemmin. Tämä on tietty oman homman mainontaa ja ylistystä, mutta koskaan aiemmin en ole vastaavaa tehnyt. Kirjoitan omasta halustani kertoa tuotteesta, enkä saa tästä mitään maksua. Tähän tuotteeseen uskon kuitenkin täysillä. Kyseessä on nimittäin viimein oikeasti hyvännäköinen jatkojohto.

Se hyvännäköinen jatkojohto sopii sisustukseen

MyNolla Strip on kotimainen designjatkojohto, joka vapauttaa kaikki tavallisen jatkojohdon hyödyt paremmin käyttöön. Miksi? Koska sen voi jättää esille. Tämä ei ole se tyypillinen jatkojohto, joka pilaa muuten kauniin sisustuksen ja joka pitää tunkea väkisin piiloon kaappien, pöytien ja sohvien taakse. Kun jatkojohto on pistorasioiden lisäksi kaunis osa sisustusta, se on aina valmiina käytettäväksi ja sähköä saa tuotua juuri sinne minne tarvitsee. Jatkojohdossa on valkoisella LEDillä varustettu virtanappi, joten virratkin saa helposti pois tarvittaessa. Ihan paras ratkaisu nimittäin esimerkiksi telkkarin ja muiden laitteiden virtalähteeksi, kun samalla kertaa saa sammutettua kaikista laitteista virran.

Tiesittekö, että esimerkiksi television lepotilassa kuluttama sähkö vastaa noin 20% sen kokonaiskulutuksesta?

Ajatonta suomalaista muotoilua tuotteessa, jota kaikki käyttävät

En tunne ketään joka ei käyttäisi jatkojohtoja. Yhä useammin käy ilmi, että vaikka uudiskohteissakin yrittäisi varta vasten tehdä sähkösuunnittelua, lopulta on kuitenkin aina tarve jatkojohdoille. Miksi? Ensinnäkin kaikki on niin liikkuvaa nykyään. Töitä tehdään toimistolla ja etänä kotona, ja kotonakin vielä monessa eri paikassa. Toimistossa liikutaan omien läppäreiden kanssa työpöydän äärestä kokoustilaan ja kollegan pöydälle. On valtavasti laitteita, joita pitää ladata päivittäin. Ja useimpia niistä pitäisi samaan aikaan pystyä myös käyttämään.

MyNolla Stripissä haluttiin pistää paremmaksi ne tavallisten markettijatkojohtojen ongelmat. Ensinnäkin se muotoilu. Tässä on klassista suomalaista muotoilua edustava muotoilutuote, jonka valmistukseen on kuulunut runsaasti käsin viimeistelyä. Muoto ja ulkoasu ovat ajattomia. Samaa on haluttu myös tuotteelta, sillä oikeasti tämä maailma ei kestä sitä jatkuvaa kulutusta ja kertakäyttökulttuuria missä valtaosa elää. Me halusimme tehdä tuotteen, joka kestää aikaa ja käyttöä. Siksi se on alusta asti suunniteltu 100% purettavaksi, toisin kuin muut jatkojohdot, jotka joutuu rikkomaan eri osien irrottamiseksi toisistaan. MyNolla Strip voidaan korjata, yksittäiset osat vaihtaa ja jokainen osa uusiokäyttää ja kierrättää asianmukaisesti.

Lapsiturvallinen valinta

Esillä olevat pistorasiat on myös tehtävä turvalliseksi. Meillä on omissa perheissä ja sukulaisten ja ystävien elämässä pieniä lapsia, joten kaikille on tuttua miten ne sormet eksyvät kaikkialle mihin ei saisi. MyNolla Stripin jokaisessa pistorasiassa on kaksinkertainen lapsilukko turvasuluilla, joten vaikka sinne pistorasiaan jotain ehtisi tunkea, sähköosiin ei pääse käsiksi. Tietenkään kyseessä ei ole lelu, mutta turvalliseksi tehty pistorasia kylläkin.

Lisäksi olemme käyttäneet sen läpi kattavat turvallisuustestit Suomessa, jotta voimme taata sen turvallisuuden osana kotia. MyNolla Strip on testattu kestämään 16 ampeerin sähkövirta, mikä on Suomen lakivaatimus. Tiesitkö, etteivät läheskään kaikki markkinoilla myynnissä olevat jatkojohdot kuitenkaan vastaa vaatimuksiin? Se myös tarkoittaa, että tämän jatkojohdon ei tarvitse olla väliaikainen ratkaisu, vaan se sopii käyttöön samalla tavalla kuin seinäpistorasiat.

Sama tuote, monta eri mallia

MyNolla Strip on jatkojohto, lifestyletuote ja sisustusesine. Koska se on oikeasti haluttu saada sopimaan ja olemaan hyvännäköinen jatkojohto, siitä on tehty muokattava. Jokaisessa jatkojohdossa on magneeteilla kiinnittyvä kansilevy, jonka voi helposti vaihtaa toiseen malliin ihan vaikka hammastikun avulla. Erikoisia työkaluja ei siis tarvita.

Kansilevyjä voi hankkia useampia ja vaihtaa ulkoasua aina fiiliksen tai tarpeen mukaan, tai tarpeen vaatiessa mallia päivittää esimerkiksi sisustuksen muuttuessa. Tämä mahdollisuus pidentää tuotteen elinkaarta entisestään, koska samaa tuotetta voi muokata ja päivittää loputtomiin. Samalla se uuden tuotteen aikaansaama flow jatkuu pidempään.

Meillä on parhaillaan menossa suunnittelukilpailu, ja äänestys uudesta kansilevystä aukeaa maanantaina. Käykää katsomassa oma suosikki ja äänestäkää! Esittelyt löytyy täältä.

Kotimainen, kestävä ja kaunis

Tuotteen hinta aiheuttaa välillä kauhistelua. Ymmärrän sen kyllä. Ei kukaan ole tottunut ajattelemaan, että jatkojohto voisi maksaa 89 €. Jatkojohtoja on totuttu ostamaan marketista alle vitosella. Niissä on kuitenkin kaikki ne ongelmat mitä äsken nostin esiin – rumia, turvattomia, väliaikaisia, epäekologisia China-made tuotteita. Ja niitä on totuttu ostamaan, koska muita ei ole ollut tarjolla.

Premium-tuotteita löytyy jokaisesta tuotekategoriasta. Korkea laatu ja kotimaisuus maksaa, siitä ei pääse mihinkään. Olisi meidänkin tuote edullisempi, jos se olisi valmistettu Kiinassa. Mutta se olisi meidän arvojen vastaista. Halusimme nimenomaan tukea suomalaista ja eurooppalaista työtä. Laatutakuun lisäksi saimme minimoitua logistisia päästöjä, ja muutenkin kompensoimme tuotteiden tuotannon aikaisen hiilijalanjäljen voidaksemme tarjota asiakkaille hiilineutraalin tuotteen.

MyNolla Stripissä on niin paljon asioita mistä olen valtavan ylpeä. Joo, se on jatkojohto. Yhtä lailla lamppu on lamppu ja maljakko maljakko. Niiden hintahaitari on yhtä lailla laaja, ja kukille saa maljakon parilla eurolla tai kodin sisustukseen sopivan designmaljakon, joka parhaimmillaan kestää sukupolvelta toiselle. Ensi kertaa toimme suomalaista muotoilua uudenlaiseen tuotteeseen, ja on ollut ihan mahtavaa kuulla palautetta ja ne nähdä asiakkaiden reaktiot mitä hyvännäköinen jatkojohto voi aiheuttaa. Hymyä. Ilahtumista. Tarpeen koskettaa ja ihastella.

Se ei varmasti ole kaikille. Kuten ei se arvokkaampi maljakkokaan.

Mitä mieltä te olette?

Monille tämänlainen tuote on varmasti ihan uusi tuttavuus. Kuten sanottu, ei niitä ole ennen ollut. Kuulisin tosi mielelläni ajatuksia ja kommentteja. Mitkä asiat teillä painavat ostopäätöksessä? Mitä arvostatte valmistajassa ja brändissä? Millaisia kipupisteitä teidän sisustamiseen liittyy, tai onko sisustaminen ollenkaan sellaista mikä kiinnostaa?

Ja käykää tutustumassa MyNolla Stripiin tarkemmin täällä. Vastaan ja juttelen mielelläni lisää, joten aina saa kysyä mitä mieleen tulee.

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

2 kommenttia

  1. Kati kirjoitti:

    Hmm. Omaan silmään kyseinen jatkojohto ei kyllä ole erityisen kaunis. Kauniimpi toki kuin tavalliset jatkojohdot, mutta en jättäisi tätäkään esille. Ei siis päädy omalle ostoslistalle.

    • sarankotikolo kirjoitti:

      Hei, kiitos kommentista! Haluaisitko kertoa tarkemmin ajatuksia, onko kyse esim. väristä vai ihan muotoilusta? Millaisen jatkojohdon jättäisit esille? Ja eihän se ole kaikille, makuja on moneen. Vaihtokansilla saadaan paljon eri malleja vastaamaan useimpien toiveisiin😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *