Hae
Saran kotikolo

Lähtölaskenta reissuun!

Tässä on enää kolme päivää reissuun. Jihuu! Eräänlainen paine ja kiire onkin puskenut vähitellen päälle, kun työt haluaisi saada sellaiseen hyvään pakettiin ennen lomia ja mielessä pyörii listat pestävistä pyykeistä ja pakkaamisesta. On myös mietitty millaiset ruuhkat kentällä nyt tosiasiassa on, että miten aikaisin sinne pitäisi mennä. Kun lento lähtee kuuden maissa aamulla, ei aamuyöstä kovin paljoa extra aikaa viitsisi varata. Mutta yhtä lailla nyt tosiaan ollaan lähdössä reissuun ihan just.

Meillä on lomalla all inclusive, joten sinällään edes erikoisruokavaliolla ei evästä tarvitse juuri varata. Lentokoneeseen otetaan aamupalat ja kotimatkaa varten jotain pientä varmuuden vuoksi mukaan, kuten smoothiepusseja ja rusinoita. Mutta luotan siihen, että kotimatkallekin löytyy lentokoneeseen sopivat eväät. Tai sitten sen viikon jälkeen ei edes nälkää tunne, heh.

Lämpöä on tosiaan luvassa, joten mukaan ei tarvitse kuin kesäkamppeet. Lapselle otetaan vähän hiekkaleluja, että pääsee leikkimään rannalla. Aurinkorasvaa niin pirukseen. Onneksi lämpötila näyttää nyt vähän maltillisempaa kuin aiemmin, kun ennuste heilui 37 asteessa. Nyt näyttää sellaista 32, 33 astetta, mikä tuntuu paljon siedettävämmältä. Silti veikkaan että varjoa tulee haettua aika paljon, ja vedessä läträtään aamusta iltaan. Mutta sitähän sinne ollaan menossa tekemään. Näyttää myös, että lämpö on vihdoin saapumassa Suomeenkin, että ehkä tässä tosiaan kesä vielä saadaan. Sitä lämpöä tarvitsee aika kipeästi. Kaipuun huomaa aina kun tulee se yksi lämpöisempi päivä, että miten ihanan vaivatonta ulkona oleminen onkaan! Mitä kaikkea pääsee tekemään. Miten se lämpö hellii.

Töiden kannalta reissu osuukin vähän kiperään paikkaan, kun tekemistä olisi vaikka kuinka. Matkan jälkeen on sitten vielä heinäkuun ensimmäinen viikko ennen varsinaista lomaa. Täyttä lomaahan tälle kesälle ei ehtinyt edes kertyä, kun aloitin tässä työssä viime elokuussa. Mutta saan onneksi palkatonta sen verran, että lomafiilikseen pääsee ja lapsen hoito järjestyy hyvin koko kesäksi. Mummo kun hoitaa heinäkuun ekan viikon, niin saamme lomailla koko perhe yhdessä loppupätkän. Suuntaammekin heti mökille.

Nyt vaan vikat päivät puurtamista ja sitten viela pakkaaminen, niin perjantaina alkaa juhannusaatto vähän eri meiningissä. Aivan mahtavaa päästä reissuun pitkästä, pitkästä aikaa!

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *