Hae
Saran kotikolo

Mökkiviikon fiiliksiä kuvina

Palasimme mökiltä kotiin eilen alkuillasta junalla. Junamatka sujui rattoisasti, kuten aina. Kahden lapsen kanssa leikkivaunu on aika mainio – saivat touhuta koko matkan ja kun välillä heitti evästä eteen, niin matka vilahti ohi hetkessä. Kotona sitten suoraan iltapalalle ja nukkumaan, ja onpa ihanaa että edessä on vielä viikonloppu! Kaikista parhaita mökkiviikon fiiliksiä oli kaikki mikä liittyi ulkoiluun, ja sitä jatketaan ahkerasti nyt myös kotona. Siksi olemme viime kerrat palanneetkin aina jo perjantaina kotiin. Junassa voi tehdä vielä töitä, ja kotona odottaa kaksi täyttä vapaapäivää, milloin töitä ei tarvitse miettiä.

Mökkiviikko oli ihana ja tavallista touhukkaampi. Iltaisin oli valoisaa ja saattoi ulkoilla pitkään, päivisin niin lämmintä, että lapsetkin saivat syödä lounaan ulkona. Kävin pitkillä kävelyillä ja kuuntelin äänikirjaa, ja söin niin paljon pääsiäissuklaata, ettei juuri tarvinnut kotiin enää takaisin kantaa. Paitsi lapsen loppu suklaapupu.

Mutta, tässä kuvia mökkiviikolta. Keväistä tosiaan on!

Parasta. Odotan jo innolla kesää ja kaikkea mitä mökillä pääsee tekemään silloin. Lämpenevä sää saa haluamaan ulkoilla yhä vaan enemmän, ja vitsi miten se valo ja aurinko piristää mielialaa. Sitä vaan tarvitsee. Joten seuraavaksi kesäisiä mökkiviikon fiiliksiä kohti – ensi kerralla kun mökille pääsemme on nimittäin jo ihan oikeasti kesäkausi ja toivottavasti ilmat seuraavat perässä.

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *