Hae
Saran kotikolo

Tyttöjen lauantai

Meillä oli naperon kanssa ihan huippu lauantai. Sovittiin jo aiemmin viikolla että se on sitten tyttöjen lauantai, kun mies oli päivän poissa ja keksittiin ohjelmaa ihan kaksin. Tuntui niin hauskalta olla liikkeellä ja viettää viikonloppua menoissa ihan kuin ennen vanhaan!

Aamu alkoi rauhassa aamupalan ja lastenohjelmien merkeissä. Mietittiin mitä haluttaisiin tehdä. Lapsi halusi taas katsomaan dinosaurusten luita, kuten yleensä aina tekemistä miettiessä. Joten eläinmuseo valikoitui yhdeksi. Vilkaisin huvikseni Nukketeatteri Sampon ohjelmistoa, ja kappas siellä oli tarjolla Kolme pientä porsasta sopivasti iltapäiväksi! Kävimme siellä varmaan viimeksi joskus vauva-aikana, koska lapsi oli vielä ilmainen. Suunnitelmat siis alkoivat olla selkeinä hauskalle lauantaille!

Museokierrosta alkuun

Kävelin rattaiden kanssa keskustaan että saatiin oltua ulkonakin. Lähdettiin sen verran ajoissa, että Keskuspuistossa ja Töölönlahdella ehti mennä lapsen vauhtia. Ekana käytiin pyörimässä Luonnontieteellisessä museossa luita katsomassa ja vähän muutakin. Se on tullut paikkana kovin tutuksi syksyn aikana, kun niitä luita käytiin tosiaan katsomassa useamman kerran.

Museon lelukaupasta napero halusi välttämättä ostaa itselleen T-Rex lelun. Pistin hetkeksi harkitsemaan, ja päätöksen pysyessä sai ostaa sen omilla synttärirahoillaan, jotka vielä polttelivat laukussa. Eipä niitä oltu vielä mihinkään käytettykään.

Lounasta ja lelukauppaa

Museon jälkeen oli lounaan vuoro, ja se syötiin pienen pähkäilyn jälkeen Social Burgerjointissa. Ekana piti mennä pizzalle, mutta maidottomana se ei olekaan joka paikassa yhtä helppoa, mutta eipä jäänyt harmittamaan. Oli nimittäin tosi hyvä hampurilainen, enkä ole itse edes mikään hampurilaisten suurin fani.

Lounaan jälkeen pyörähdettiin Stockan leluosastolla, mistä löytyi kauan kaivattu kuningatarkruunu. Ja Superdryn pinkki lippapipo valmiiksi lämpimämpää säätä varten.

Nukketeatterissa

Nukketeatteri oli hauska, ja puolen tunnin esitys sopii hyvin myös niille vauvaikäisille. Musiikkia ja selkeitä hahmoja yhdistelevä esitys herättelee pientenkin aisteja ja saa seuraamaan lavan tapahtumia.

Meidän tyyppi oli tosi innoissaan, ja onhan viime teatterista aikaa. Marraskuun lopulla käytiin Kansallisteatterissa, mutta sen jälkeen kaikki peruttiinkin. Nyt hänelle on onneksi luvassa myös Prinsessa Pikkiriikki Peacockissa kummitädin kanssa, mikä on varmasti tosi kiva. Ja Pikkiriikki on hahmona ollut suosittu viime aikoina muutenkin, äänikirjanakin sitä on kuunneltu paljon niin kylvyn kuin iltapalan aikana.

 

Kirsikkana päivän lopuksi leffailta

Teatterin jälkeen lähdettiin suuntaamaan kotiin päin, mutta sitä ennen haettiin vielä vähän viikonloppuherkkuja matkaan mukaan Roobertin Herkusta. Kotona pidettiin nimittäin vielä leffailta ja katsottiin mikäpä muu kuin päivän teemaan sopivasti Dinosaurus.

Onpa siistiä että on tuollainen tyyppi elämässä, jonka kanssa saa asua ja elää ja viettää tällä tavalla aikaa. Sitä ei käsitäkään mikä merkitys sillä on, että pääsee oman lapsen kanssa jakamaan elämänsä näin. Se on erilainen kuin kaverisuhde, mutta siinä on silti niin paljon samaakin. Tyttöjen lauantai sujui ihan samoissa merkeissä kuin vaikka parhaan kaverin kanssa. Mahtava pikku tyyppi seuralaiseksi, en olisi viihtynyt kenenkään kanssa paremmin.

 

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *