Hae
Saran kotikolo

Vaniljasmoothie – monipuolinen lisuke

Teen usein itse erilaisia jogurtteja ja vanukkaita (katso esim. vegaaninen vanukas ja chia-vanukas). Nämä ovat kaikki helppoja valmistaa, mutta niiden valmistukseen on varattava hieman aikaa, sillä chiasiementen turpoaminen, vanukkaan hyytyminen ja jogurtin hapatus vie helposti vuorokauden. Vaniljasmoothie on täydellisen suussa sulava, täyteläinen ja pehmyt smoothie, joka toimii upeasti sellaisenaan esimerkiksi marjojen kanssa, tai pohjana toinen toistaan herkullisemmille smoothieille!

Silloin, kun ei ole aikaa ennakoida ja varautua, tämä vaniljasmoothie toimii erinomaisena korvikkeena. Vanilja on makuna täydellinen, sillä se on lempeä, pehmeä ja sopivan neutraali syötäväksi erilaisten lisukkeiden kanssa. Tykkään heitellä annoksen päälle erilaisia pähkinöitä, marjoja tai granolaa, jolloin annoksen saa maustettua aina sen hetkisen mielihalun mukaan.

 

Kokeile ihanan marjagranolan kanssa!

 

 

Vaniljasmoothie on myös kiva lisä toisen smoothien oheen – kasaa vaikka itsellesi ihana kerrosherkku!

Tämä smoothie on jogurttimaisen paksua, mutta silti juoksevaa. Sitä voi käyttää vaikka nesteenä toisen smoothien seassa – ja muutenkin missä tahansa mihin käyttäisit jogurttia.

 

VANILJASMOOTHIE

 
2dl cashewpähkinöitä
2dl kookosmaitoa tai muuta kasvimaitoa
2dl vettä
1rkl kookosöljyä
1rkl hunajaa
1tl psylliumia
1/4tl vaniljajauhetta

 

Sekoita kaikki ainekset sileäksi tehosekoittimella.

Lusikoi sellaisenaan, marja- tai hedelmäsmoothien kaverina, marjoilla, banaanilla, myslin tai granolan kanssa…

Vaniljasmoothie on lisuke, jonka kanssa vain mielikuvitus on rajana! Kokeile valmistaa siitä muun muassa ihanaa Pina Colada -pirtelöä!.

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook   

Parhaat ruokablogit  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *