Hae
Saran kotikolo

Oikeasti hyvä vihersmoothie

Miten moni jakaa ajatukseni siitä, että vaikka vihreät kasvikset tekevät hyvää ja myös maistuvat hyvältä, vihersmoothieta ei voi parhaalla tahdollaankaan väittää herkulliseksi – ei sellaiseksi raikkaan makeaksi herkuksi kuin marjoista ja hedelmistä tehtyjä. Mutta tämä oikeasti hyvä vihersmoothie kumoaa tuon ajatuksen hetkessä, sillä tämä pirteän vihreä, raikas smoothie on loistava sekoitus vihreää kasvista ja hedelmää, ja maistuu aivan todella herkulliselle!

Olen pitkään yrittänyt kehittää jos jonkinmoista vihersmoothien reseptiä, ja tässä se on: vihreä, terveellinen ja erittäin maistuva smoothie, jota haluaa suorastaan maistella eikä vain kulauttaa kurkusta alas. Vihersmoothie saa ihanaa makeutta kiivistä, raikkautta ananaksesta ja täyteläisyyttä avokadosta. Kookosvesi ja kurkku tekevät siitä erittäin hyvin nesteyttävän juoman ja kaiken tuon muun herkullisen osuuden lomassa sellerinvarret menevät kurkusta alas ihan huomaamatta!

Siitä huolimatta teen vihersmoothieni ohuemmiksi kuin muut smoothiet, joita tykkään syödä lusikoiden. Vihreät maistuvat puolestaan pillillä. Jos haluat tästä smoothiesta lusikoitavan paksua, vähennä hieman nesteen määrää tai lisää sekaan toinen avokado.

 

Tällä satsilla saat helposti lisättyä kasviksia päivääsi, ja kehon hyrräämään tyytyväisyydestä! Hyvä vihersmoothie on ihana alku päivälle tai piristävä välipala iltapäivän uupumukseen. Juonpa itse joskus sellaisen myös ruuan ohessa varsinaisen salaatin sijaan.

 

Hyvä VIHERSMOOTHIE

(kaksi isoa lasillista)
1 pieni tölkki säilykeananasta mehuineen
2,5dl kookosvettä
1/2 avokado 
1 iso kourallinen salaatinlehtiä
1/3 kokonaisesta kurkusta
3 sellerinvartta
2 kiiviä

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella tasaiseksi. Voit säädellä koostumusta lisäämällä tai vähentämällä nestettä.

Nauti heti, jotta saat kaikki vihreät ravintoaineet käyttöösi ennen niiden hapettumista!

 

Kokeile myös

Raikas vihermehu
Vihreä tee – banaani smoothie

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook   

Parhaat ruokablogit  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *