Täydellisen mehevät porsaan ribsit crock-potissa
Haudutuspata on kuin tehty juuri ribsejä varten. Niiden kypsyminen vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa, eikä uunia välttämättä halua jättää koko päiväksi yksinään päälle. Porsaan ribsit on todella kätevä pilkkoa haudutuspataan ja jättää sinne muhimaan koko päiväksi – ja illalla liha suorastaan sulaa luista irti.
Ribseistä saa vähällä vaivalla maistuvan aterian isommallekin porukalle, ja esimerkiksi mökillä valmistettaessa ne voi jättää rauhassa muhimaan ja keskittyä itse muihin asioihin, kuten ulkoiluun, köllöttelyyn, lukemiseen tai ihanaan seuraan. Liha valmistuu kuin itsestään, eikä tarvitse huolehtia kuin lisukkeista. Kokeile esimerkiksi tarjota yrttiperunoiden ja pikamajoneesin tai papusalaatin kanssa.
Mielettömän herkullinen ateria! Tätä mureampaa ei voi liha olla.
PORSAAN RIBSIT CROCK-POTISSA
Pilko ribsit pienemmiksi osiksi ja levitä niiden pintaan kauttaaltaan cajunmaustetta. Jos cajunmaustetta ei ole, tee oma sekoitus paprikasta, juustokuminasta ja sipulijauheesta. Pinoa ribsit crock-potin kulhoon.
Yhdistä muut ainekset kattilassa ja kiehauta seos. Anna kuplia miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Kaada kastike crock-pottiin lihojen päälle, ja laita pata päälle. Hauduta lihoja ykköslämmöllä 8-10 tuntia.
Toivotan kaikille upeaa juhannusta! Vaikka puhutaan keskikesän juhlasta, tästä se kesä vasta alkaa!