Hae
Saran kotikolo

Överi leffailta ja kummijuttuja – meidän viikonloppu

Edelliseltä viikonlopulta kauan odotettu serkkujen yökyläily piti perua, koska meidän napero oli perjantain kuumeessa. Mutta se onneksi järjestyi nyt. Siskontytöille oli luvattu yökyläily, leffailta ja todelliset hyper dyper herkut oheen, ja sellaista tosiaan oli! Meidän viikonloppu oli maustettu sokerilla ja hyvällä seuralla, ja oli ihan tosi hauskaa.

Kummijuttuja

Lauantaina teimme ensin kaverini kanssa lapsivaihdot, ja saimme kumpikin kahdenkeskistä aikaa kummilapsien kanssa. Kaverini meni minun naperoni kanssa katsomaan Peacockiin Prinsessa Pikkiriikkiä, ja minä vein kummipoikani Luonnontieteelliseen museoon. Molemmilla seurueilla oli hauskaa, ja olikin ihana saada olla ihan kaksin kummipojan kanssa. Hän on aika mainio tyyppi, ja vaikka on vain vajaan vuoden omaani vanhempi, tuntuu monella tapaa niin isolta jo!

Omien ohjelmien jälkeen tapasimme lounaalla, ja söimme lapsen kanssa puoliksi niin ison annoksen Phad Thaita, että siitä jäi vielä reilu satsi mukaan kotiin otettavaksi. Ravintolasta jatkoimme kävellen Ruskeasuolle odottamaan siskontyttöjä sirkuskoulusta. Ilma oli aivan ihana taas, aurinkoa on nyt riittänyt! Ulkoilimme reilut pari tuntia kunnes molempien lasten sirkustunnit päättyivät, ja suuntasimme meille.

 

Kaikkien leffailtojen äiti

Olin tilannut pizzat valmiiksi, ja kun sain muut herkut tarjolle, alkoi leffailta. Katsoimme ihanan Kotia kohti, jossa kolme lemmikkiä yrittää löytää erämaan läpi takaisin kotiin.

Leffan jälkeen iltapesut ja nukkumaan. Siskontytöistä vanhempi luki omalle tytölleni iltasadun, ja minä puolestaan nuoremmalle siskontytölle. He nukkuivat yhdessä työhuoneen vuodesohvalla, ja oma tyyppi kömpi viereeni kaikkine leluineen puolenyön aikaan.

Aamulla oli vohveleita ja kaakaota, ja hitaan aamun jälkeen suuntasimme siskon uudelle asunnolle. He muuttivat pari viikkoa aiemmin ja kävimme ensi kertaa katsomassa kivaa uutta kotia, jossa lapset olivat saaneet omat huoneet. ”Tupaantuliaisiksi” vein kolmen litran lasipurkin täynnä herkkuja, muun muassa leffaillasta jääneet karkit.

Söimme tortilloita ja jätskiä, kävimme yhdessä leikkipuistossa ja suuntasimme kotiin päin. Napero nukahti kotimatkalla, mutta kovin väsynyt ilta oli silti, kuten koko viime viikko. Meidän viikonloppu oli aika touhukas, ja itselläkin kyllä sunnuntaina tuntui. Samalla se antoi kuitenkin ihanasti virtaa uuteen viikkoon.

Kun kysyin mikä viikonlopussa oli parasta, niin kuulemma se kun serkut olivat yötä. Ihanaa, että he ovat niin läheisiä ja välittävät toisistaan niin paljon.

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook   

Parhaat ruokablogit  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *