Hae
Saran kotikolo

Arjen viisi parasta just nyt

Etenkin nyt kun kesä alkaa olla kauan sitten taakse jäänyt ja syksyn kylmyys ja pimeä ottavat vallan, on tärkeäö saada arkeen mahdollisimman paljon kivoja pikku juttuja velvollisuuksien keskelle. Asioita, jotka piristävät mieltä silloin kun väsyttää ja kiukuttaa. Oman arjen viisi parasta just nyt ovat tässä! Jospa siitä saa joku toinenkin ideaa.


Arjen viisi parasta

 

  1. Kirjasto. Ihanaa mennä tutkimaan isoja kirjahyllyjä, joista löytyy kaikkea laidasta laitaan – ja se on ihan ilmaista! Opiskeluaikoina kirjasto oli ahkerassa käytössä, mutta sen jälkeen se vähän unohtui. Toki olin pitkään töissä kirjakaupassa ja lukemista kertyi isoja pinoja sitä kautta. Nyt lapsen kanssa aloin käyttämään kirjastoa uudelleen, ja se on kyllä ihan mainio keksintö. Rakastin lapsena meidän kyläkirjastoa ja on ollut ihanaa huomata miten omakin lapsi tykkää valita uusia kirjoja luettavaksi. Ja koska me luemme paljon, on ihan parasta saada hakea kerralla iso kasa kirjoja ja vaihtaa pakettia säännöllisesti.
  2. Vegaaninen RisiFrutti. Tavallaan tosi turha uutuus, koska osaan kyllä tehdä oikein hyvää riisivanukasta itsekin. Mutta sen lisäksi, että juhlistan isosti tällaisia meille sopivia uutuuksia, vege RisiFruteista on tullut sellainen ihana välipalahetki etenkin työpäivän aikana.
  3. Metsäpolut. Nämä on aina ihania, mutta etenkin syksyllä. Metsä tuoksuu niin raikkaalta ja on kaiken lisäksi kauniin värinen. Maasta voi keräillä tammenterhoja ja bongailla sieniä. Virlä näkyy jotain pikku elämääkin. Pitäisi aina malttaa vaihtaa juoksulenkkejä kävelyyn tähän aikaan vuodesta, koska silloin ehtii havainnoida ympäristöä niin paljon enemmän.
  4. Metsola. Oi että miten ihania juttuja sieltä löytyy. Lapsi sai merinovillaa ja karhupaitaa. Itsellenikin hankin sen ihanan merinovillaisen tupsupipon. Nyt meillä on mätsäävät. Miten ihanaa mennä ulos tupsut heiluen! Plus napero se pipo päässä…söpöintä ikinä.
  5. Joulukahvi. Tää aika vuodesta❤️

Mitkä asiat teitä tsemppaa just nyt?

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

 

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *