Hae
Saran kotikolo

Kesä kuvina

Tässähän tuli yllättäen aika pitkä tauko. Tarkoitukseni ei ollut pitää minkäänlaista taukoa, mutta kesä vei mennessään ja koko netin käyttö jäi aika vähiin. Mutta tässä sitä taas ollaan ja pikaisena paluuna blogin ääreen tulee meidän kesä kuvina. Miten ihania juttuja tässäkin kesässä onkaan ollut!

Lähdimme mökille juhannusviikolla ja olimme poissa kotoa kuusi viikkoa. Tarkoitus oli olla pidempäänkin, mutta jouduin tulemaan lapsen kanssa pariksi yöksi kotiin lääkärikäynnin takia. Pieni pistäytyminen kotona ja pari iltaa ihan yksin lapsen mentyä nukkumaan olivatkin aika kiva käänne, mutta sitten palasimme saman tien viimeiselle mökkipätkälle. Mökkilomaa tuli siis (melkein) putkeen lähes kahdeksan viikkoa. Tuntuu aika erikoiselta olla taas kaupungissa!

Vaikka mökeistä vain yksi on perinteinen kesämökki ulkohuusseineen ja kaivosta pumpattavine vesineen, maalaiselämä näkyy ainakin meikäläisessä vähän eri tavalla kuin kotiolot, etenkin lapsen kanssa. Sanotaanko ettei ole ihan viimeistelty olo, kun likainen tukka on tungettu lippiksen alle ja kynnenaluset ovat täynnä milloin hiekkaa, milloin mustikkaa. Noin moneen viikkoon mahtuu myös lukuisia kesän eri vaiheita. Kesän alun juhannustunnelmista ensimmäisiin helteisiin, veneretkiin, sadepäiviin, hiekkarantoihin ja marjametsiin. Olemme lapioineet märkää hiekkaa, hyppineet paljain jaloin lätäköissä, katselleet ikkunasta salamointia, viettäneet leikkimökin kahvikutsuja, syöneet litroittain tuoreita marjoja ja ulkojätskejä. Minä olen lenkkeillyt ja kaikki olemme saunoneet ja uineet. Järvi on ollut lämmin ja se on ollu hyytävän kylmä. Viikkoihin on mahtunut koko kesän kirjo. On veneilty, vaellettu, seikkailtu, ja kesä on taas mennyt hetkessä. Mutta nyt onkin taas erityisen ihanaa olla kotona, ja kun vaan tämä tilanne pysyisi kurissa ja täälläkin saisi elää ihan normaalia elämää niin edessä on hauska ja aktiivinen syksy.

 

Mutta, pidemmittä puheitta, meidän kesä kuvina!









 

 

 

Lue myös

Mökkeily hurmaa ympäri vuoden

Joulu mökillä

 

 

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

 

Instagram

Blogit.fi

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *