Hae
Saran kotikolo

Maaliskuun top 3

Alkuvuosi on ollut aika järisyttävää aikaa, ja hurjemmaksi vain menee. Jotta ei kuitenkaan hautauduta liikaa ahdistaviin ja joka puolelta pursuaviin koronauutisiin, mietitäänpä mitä ihanaa tässä on tapahtunut. Koska tässä pysähtyneessä elämässä huomaa entistä paremmin ne pienet ihmeelliset asiat, ja siitä syystä tässä meidän maaliskuun top 3 jutut.

Maaliskuun top 3

Lapselle puhkesi ensimmäinen hammas. Heh, voitteko uskoa, vihdoin se tuli! Kun ensimmäisen kerran mietti jo vuosi takaperin liittyikö jokin itku hampaiden tuloon ja olin niin näkevinäni miten ikenen alla jotakin tapahtuu, ensimmäinen hammas puhkesi tosiaan vasta nyt 1v 3kk ikäisenä. Siinä jos missä on syy isoille bileille! Lisäksi kuun lopulla tuli läpi myös toinen alahammas. Seuraavista ei sitten näy vielä jälkeäkään, joten saa nähdä kauan niissä kestää.

Super pitkä mökkiloma. Menimme mökille sattumalta maaliskuun alussa, juuri ennen kuin ensimmäiset rajoitukset iskettiin päälle. Siitä se mökkiloma sitten vähän piteni. En ole pitänyt meitä osana näitä mökille pakenevia uusimaalaisia, koska olimme siellä jo valmiiksi. Ja kerta meillä oli mahdollisuus jäädä, se hyödynnettiin. Mökillä elämä jatkui ihan ennallaan, omalla pihalla ja metsäpoluilla ulkoillen. Ihmiskontaktit oman perheen ulkopuolella olivat olemattomia. Tällä hetkellä meille on riski vain juuri kotiinpaluu, kun siirryimme suojaisalta metsämökiltä keskelle tautipesäkettä.

Ulkoilu. Upeat keväiset ilmat ja raitis järvi-ilmasto, parasta! Ipanaa ei pitele sisällä sitten mikään, ja ulos pitäisi päästä koko ajan. Se onkin mahtavaa, sillä olemme halunneet hänen nimenomaan viihtyvän ulkona ja luonnossa. Koiran taluttaminen ja hiekan lapioiminen ovat silkkaa parhautta. Rattaissa sen sijaan on hirveintä ikinä. Onneksi tämä pysähtyneisyys tekee elämästä kiireetöntä, ja voimme liikkua hänen askeltensa tahdissa. Itse olen päässyt juoksemaan paljon ja uppoutumaan samalla äänikirjoihin. Ulkona on ihmetelty auringonlaskuja, tehty eväsretkiä ja mökillä myös katseltu norppia. Minäkin nimittäin viimein onnistuin sellaisen näkemään, ja kaksin verroin! Eihän siihen mennytkään kuin reilut 33 vuotta.

Millaisia hyviä juttuja teidän poikkeusarkeen on kuulunut?

 

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi

Facebook

Parhaat ruokablogit  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *