Hae
Saran kotikolo
Kaupallinen yhteistyö

Hiustenhoidon mullistava uutuus New Wash ja arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Hairstory

Mukana new wash huippuarvonta!

 

 

New Wash – mullistavaa hiustenhoitoa

New Wash on uusi hiustenhoitosarja, joka lupaa mullistaa hiustenhoidon! Törmäsin itse New Washiin etsiessäni vinkkejä imetyksen ohentamien, hormonien rasvoittamien hiusten virkistämiseksi. Kuten melkeinpä kaikki mainonta, myös New Wash lupaili suuria ja kuulosti liian hyvältä ollakseen totta. Koska asiakastyytyväisyys on heille kuitenkin tärkeää, tilaus luvataan täysin hyvittää jos lopputulos ei tyydytä.

Mitä menettävää siis olisi?

New Wash on osa Hairstory-yhtiön hiustenhoitosarjaa, joka haastaa perinteiset käsitykset hiustenhoidosta. Unohdetaan tavallinen shampoo ja hoitoaine, jotka poistavat hiuksesta sen omaa luonnollista öljyä ja saavat päänahan tuottamaan öljyä entistä kiivaammin. New Wash puhdistaa hiusta luonnollisten eteeristen öljyjen avulla, poistaen hiuksista vain sen mitä pitää ja jättäen hiusten ja päänahan tarvitseman suojan. Tuloksena luvataan elämäsi parhaat hiukset, pidemmät pesuvälit, kestävämpi väri ja muotoilun tarpeettomuus. Enää et tarvitsisi shampoota ja hoitoainetta, muotoilutuotteita tai aikaa hiusten laittamiseen. New Wash on yksi aine, joka hoitaa niin hiusten puhdistamisen kuin hoitamisen. Lisäksi Hairstorylla on useampia omia muotoilutuotteita, kuten hiuspuuteria, lämpösuojaa ja vahaa. Samalla kuitenkin korostetaan, että hiusten muotoilu on New Washia käyttäessä valinta, ei pakko, koska hiukset ovat upeat muutenkin.

Voiko se todella olla niin helppoa?

New Washia saa tilattua yksittäisinä pakkauksina, aloituspakkauksena tai kestotilauksena. Ensimmäisen tilauksen saa ilman postikuluja, kuten myös kestotilauksen toimitukset. Tilasin itse maltillisesti yhden pullon New Wash Originalia, joka on pesuaine normaaleille hiuksille. Saatavilla on myös kaksi muuta versiota Deep ja Rich. Yksi 236ml pakkaus maksaa 52€, joten hintaa pesuaineelle kertyy. Hairstory perustelee korkean hinnan sillä, että tuote sisältää kaiken mitä tarvitsee, sillä shampoota, hoitoainetta ja erilaisia muotoilutuotteita ei enää tarvitse ostaa erikseen ja hiusten pesuväli pitenee, joten New Wash myös kestää käytössä pitkään ja näin itse asiassa säästää rahaa.

Oma hiustenhoitotaustani on monikirjava, ja koska minulla ei ole koskaan ollut erityisen hyvää tukkaa, olen etsinyt uusia vinkkejä ja kokeillut monenlaisia tuotteita. Paras apu hiuksilleni on jo vuosia ollut keraaminen suoristusrauta, joka on saanut taipuisan, pörröisen tukkani pysymään joten kuten kurissa. Hiusten hyvinvoinnille rauta on kuitenkin huono. Hiukseni ovat luonnostaan ohuet, reagoivat voimakkaasti kosteuteen ja rasvoittuvat nopeasti. Oman lisänsä toivat yli vuoden kestänyt imetys, jonka aikana hiuksia tippui tupoittain. Raskauden, synnytyksen ja imetyksen myllätessä hormonitoimintaa, hiukset myös rasvoittuvat nykyään sitä tahtia, että ne on pestävä joka toinen päivä – ainakin jos meinaan julkisella paikalla liikkua. En ole värjännyt hiuksia vuosiin, ja luovuin myös kuivashampoon käytöstä pari vuotta sitten, kun ajatus aineen suihkimisesta päähän raskausaikana alkoi tuntua pahalta. Myönnettäköön, että sitä olen kuitenkin tässä tiheän pesun kaudella kovasti kaivannut.

 

New Wash – New hair?

Sain oman New Wash – pakettini aika nopeasti, ja lähdin innolla kokeilemaan. New Wash ei vaahtoa kuten shampoo, joten alkuun tuntui että sitä on käytettävä kerralla enemmän. Kun ainetta kuitenkin malttoi hieroa päähän oikein kunnolla, se olikin yllättävän riittoisaa ja puhdisti hiusta tehokkaasti jo pienenä määränä. New Wash tuntui myös välittömästi ihanan raikkaalta ja virkistävältä päänahassa, kuin piparmintulta! Pesun jälkeen hiukset olivat takuttomat ja todellakin puhtaat, mutta myös eri tuntuiset kuin shampoopesun jälkeen. Shampoo on jättänyt hiukset liukkaiksi, kun taas New Wash pikemmin karhean tuntuisiksi. Se ei ole siis lainkaan huono asia, vaan sai hiukset tuntumaan välittömästi kestävämmiltä. Kertaakaan hiukset eivät ole olleet sähköisinä New Washilla pesun jälkeen, ja ne ovat tuntuneet paksummilta. Kenties se on vain kuvitelmaa, mutta ajattelisin, että juuri se karheuden tuntu saa hiuksiin tuuheutta ja tekee niistä paksumman oloiset, kun taas shampoopesusta seurannut liukas tukka painuu helpommin lyttyyn ja tarvitsee niitä muotoilutuotteita tukemaan kampausta?

Tiheästä pesuvälistä en ole vielä päässyt ja aika näyttää tottuisivatko hiukset siihen vielä joskus. Aikanaan pesin hiukset vain kerran viikossa ja käytin kuivashampoota, mutta mieluummin pesen vähän useammin kuin suihkuttelen kemikaalijauheita päähäni. Kenties pesuväliä saa pidennettyä kesällä, kun hiukset eivät muhi pipon alla. Nyt esimerkiksi jokaisen juoksulenkin jälkeen hiukset on pakko pestä, kun on oikein hikoillut lenkkipipo päässä. Kesällä lenkkeillessä ilman pipoa hikoilu on vähäisempää.

New Wash on tuntunut loistavalta valinnalta uudeksi hiustenpesuaineeksi, ja ryhdyin ensimmäisen paketin jälkeen kestotilaajaksi. Joten kyllä, minä voin ehdottomasti suositella tätä pesuainetta vaihtoehdoksi perinteiselle shampoolle. Kestotilaajana sain myös alumiinisen pumppupullon sekä kätevän pienen matkapullon, joihin voin pakata pussukassa tulevan pesuaineen. Mahdotonta tässä vaiheessa sanoa jatkanko New Washin käyttäjänä ikuisesti, mutta tällä hetkellä se tuntuu erittäin hyvältä. Ja pesussa apuna käytettävä harja on ollut kerrassaan ihana hankinta, sillä sillä saa todella vaivattomasti levitettyä pesuaineen joka puolelle päänahkaa ja hiuksia ja samalla annettua itselleen päähieronnan, joka tuntuu aivan taivaalliselta!

 

 

Muotoilutuotteet testissä

Sain myös Hairstorylta kokeiltavaksi erilaisia muotoilutuotteita, ja vaikka olen sellaisten kanssa melko laiska, olen pitänyt erityisesti Dressed Up – voiteesta. Märkiin hiuksiin levitettävä lämpösuoja Dressed Up suojaa hiusta lämpökäsittelyn aikana ja antaa kampaukselle pitoa. Hiukset eivät kuitenkaan tunnu siltä, että niihin olisi levitetty jotakin ainetta. Myös hiuspuuteri Powder on ollut miellyttävä käyttää. Sen saaminen hiuksiin ilman puuterin hirveää pöllyämistä oli aluksi vähän hakemista, mutta se kyllä ajaa asiansa. Yhtä tehokas puuteri ei ole kuin tuju kuivashampoo, mutta se on luonnollisempi eikä tee hiuksista yhtä tönkköisiä kuin tavallinen kuivashampoo. Puuterilla saa juuri sopivasti volyymia lättänään tukkaan ja pidennettyä pesuväliä vielä päivän verran. Todella likaista tukkaa se ei kuitenkaan pelasta.

 

Kiinnostuitko New Washista?

 

Nyt jollakin teistä on upea tilaisuus voittaa  

NEW WASH STARTER KIT, jonka arvo on 99€!

Pakettiin kuuluu pesuaine, hiuspuuteri ja Harja, jonka avulla New Washin saa 
hierottua päänahkaan ja hiuksiin erityisen helposti. 
Samalla saat ihanan päähieronnan!

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla alle 
Jotakin mukavaa mitä mieleen tulee.

Muista jättää sähköpostiosoitteesi. Osoite ei näy kommentissa.

Välitän voittajan sähköpostiosoitteen eteenpäin Hairstorylle, josta otetaan 
voittajaan suoraan yhteyttä oikeanlaisen pesuaineen valitsemiseksi ja 
osoitetietoja varten.


Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 15.3. klo23 saakka! 


Pääset Hairstoryn omille sivuille tutkimaan tuotteita tarkemmin TÄÄLLÄ. Onnea arvontaan!

Kaupallinen yhteistyö: Hairstory

37 kommenttia

  1. Hanna Kooo kirjoitti:

    Oi, nyt oli itselleni täysin uusi tuotesarja. Mielenkiintoiselta vaikuttaa!

  2. Susanna kirjoitti:

    Kiitos esittelystä, mielenkiintoinen sarja 🙂

  3. Kukka kirjoitti:

    Kuulostaa tosi hyvälle sarjalle!

    Hyvää naistenpäivää!

  4. Eve kirjoitti:

    No nyt on ihan uudenlainen sarja kyseessä! Vaikuttaa mielenkiintoiselta 🙂 Ja ihanaa naistenpäivää kaikille!

  5. Minna kirjoitti:

    Kiinnostava tuote, testaisin mielelläni!

  6. Heidi Ä kirjoitti:

    Olen kuullut tästä mutta tuote ei ole vielä tuttu, kovasti kyllä kiinnostaa!☺️
    Ihanaa naistenpäivää?

  7. Anna-Maija Minkkinen kirjoitti:

    Ihanalta kuulostaa, minulla vanhetessa hiukset ohentuneet. Olen kiinnostunut tästä tuotteesta?

  8. manna kirjoitti:

    Aina on hyvä shampoo etsinnässä, olisi kiva kokeilla näitäkin:)

  9. Minna kirjoitti:

    Mukana 🙂 Kivaa viikon alkua!

  10. Saara kirjoitti:

    Tämä on ihan uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus. Mielellään kokeilisin.
    Ihanaa naistenpäivää kaikille meille ?

  11. anna s. kirjoitti:

    Mielenkiintoinen tuote 🙂 Hyvää naistenpäivää! 🙂

  12. Martina kirjoitti:

    Tämä todella kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta!
    Tänne se hikinen setti! 😀 Ja hyvää kevään alkua(?) 🙂

  13. Bea kirjoitti:

    Nyt on mieletön arvonta! Tämä kuullostaa täydelliselle paketille kuivalle hiuspohjalleni.
    Ja ihanaa naistenpäivää! 🙂

  14. Maija kirjoitti:

    En ole kuullutkaan tällaisista. Kiinnostaisi kovasti, sillä itselläni on hoitoa vaativat pitkähköt hiukset. Olisi mukava, ettei tarvitsisi treenailuiden välissä pestä niin usein. 🙂

  15. Mirca Seppänen kirjoitti:

    Ihan uusi tuttavuus! Mukana!??

  16. j kirjoitti:

    Vau, näitä tuotteita kokeilisin mielelläni 🙂 Mukavaa maanantaita.

  17. Salena kirjoitti:

    Tämä olisi kuin räätälöity omille hiuksilleni ! Mielenkiintoinen uutuus 🙂

  18. Elina kirjoitti:

    Kuulostaa todella mielenkiintoiselle! Olisi kiva testata tähän lättänään ja ohueen kuontaloon 😀

  19. Nelliina kirjoitti:

    Tää onkin jotain aivan uutta mulle! Kyllä kandee lukea blogeja, kun aina oppii uutta uusista tuotteista.

  20. JJ kirjoitti:

    Kuulostaa mielenkiintoiselta. Omaan itsekin hyvin nopeasti rasvoittuvan hiuspohjan, joten olisi hauska testata voiko tällaista ihmetuotetta ollakaan 😀 Tällä hetkellä pesuvälini on kaksi päivää, mutta se vaatii kyllä heti kuivashampoon sille toiselle päivälle. Ja kaiken maailman hiusöljyjä ja muotoilutuotteita, jotta kutrit näyttäisi hyvinvoivilta ja tuuheilta eikä ihan littanoilta.

  21. Kerttu kirjoitti:

    Kuulostaa testaamisen arvoiselle. Olen vuoden verran pessyt olaplex tuotteilla, mutta jos voittaisin niin kokeilisin mielelläni. Pesen hiukset vain kerran viikkoon mutta minun ongelma on pörröinen hiuslaatu joka on pakko suoristaa joka kastelukerran jälkeen. Voi kun löytyisi tuote joka jättäisi luonnon taipuisan tukan siedettävään ulkonäköön pesun jälkeen ilman suoristus rautaa.

  22. JennaO kirjoitti:

    Oikein mielenkiintoisen kuuloista! Hiukset on aina kuin peikolla pesun jälkeen ja töissäkin kuittaillaan sille 😀

  23. Pia kirjoitti:

    Raikas ja virkistävä päämajassa, kuulostaa erittäin hyvältä. Uusi tuttavuus, tätä olisi kiva testata.

  24. Pia kirjoitti:

    Siis päänahassa ?

  25. Soude kirjoitti:

    Täysin uusi tuote ja kokeilisin oikein mielelläni! Viime kesä/syksy oli työn puolesta melko stressaava ja loppu vuodesta tuntui kuontalo ohenevan puoleen 🙁 Eipä tuo paksu ollut ennestäänkään, vaan oikein perinteinen suomalainen pitkä, vaalea, hento, lasimainen jne.

  26. KJ kirjoitti:

    Mukana 🙂 ainakin tuo pesuaine olisi kiva ylläri ja mukava kokeilla!

  27. klaara kirjoitti:

    En ole kuullutkaan tällaisesta sarjasta, mutta mielelläni testaisin. Mukavaa kevään odotusta!

  28. MarjaKoo kirjoitti:

    Uusi tuttavuus, kiinnostaa!

  29. Tinja kirjoitti:

    Kuulostaa mielenkiintoiselta!

  30. Janni Laukkanen kirjoitti:

    Oi ihanaa, takkutukkani kaipaa pelastajaa, josko tästä..?

  31. Jaana kirjoitti:

    Kokeilunarvoinen uutuus

  32. Sirkka-Liisa Linden kirjoitti:

    Mielenkiintoinen tuote.

  33. Mari kirjoitti:

    Luinkin tuotteesta muutama viikko sitten ja kiinnostaisi kovasti päästä testaamaan!

  34. Satu Ahola kirjoitti:

    Pakko kokeilla!

    • sarankotikolo kirjoitti:

      Voin suositella! Mulla edelleen käytössä ja tykkään tosi paljon. Eikä hintakaan enää pelota, kun viime tilaus on tullut ikuisuus sitten, ja edelleen pesuainetta riittää. Joten ei tarvitse koko ajan tilata uutta, niin ei tule edes kalliiksi. Hiukset tuntuu paremmalta kuin ikinä, ja on merkittävästi vahvistuneet. Ei voi sanoa että ihmeaine millä ohuet hiukset muuttuvat yhtäkkiä super paksuiksi tms., mutta omat ohuet hiukset on selkeästi paksummat ja paremmassa kunnossa kuin ennen. Kerro mitä tykkäät!

  35. Meriharakka kirjoitti:

    New Wash toimii minulla loistavasti! Hiukseni ovat ohuet, nopeasti rasvoittuvat mutta latvoista kuivat – ikirumat, joille en kasvojeni muodosta johtuen ole löytönyt toimivaa lyhyttä leikkausta. Nyt tukka on ilmava ja kiva – ja ilman mitään laittamista. Tulin tänne utelemaan, että onkohan Helsingissä yhtään kampaamoa, josta New Washia voisi ostaa?

    • sarankotikolo kirjoitti:

      Onpa mahtava kuulla! Itsekin edelleen käytän samoja tuotteita, enkä ainakaan näillä näkymin ole vaihtamassa kun hyvin toimii. Alussa mietin että tulee tosi hintavaksi, mutta satsi on aina niin riittoisa, että nytkin seuraava tilaus tulossa kesäkuussa ja edellinen oli yli vuosi sitten. Joten siinä mielessä eipä ole hinnallakaan pilattu!

      Hmm en tiedä yhtään olisiko Suomesta saatavilla, en ole tullut edes tutkineeksi asiaa. Minulla on kestotilaus, jossa tilauksen ajankohdan ja sisällön voi aina halutessaan muokata. Siitä tulee etukäteen ilmoitus, joten jos juuri silloin tarvetta ei ole, uuden toimituksen voi aina siirtää myöhemmäksi. Todella helppo ja vaivaton systeemi. Luulen myös, että tulisi kampaamosta ostaessa selkeästi hintavammaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *