Hae
Saran kotikolo

Muutama positiivinen juttu viikonlopusta

Koska tarvitaan tunne normaalista, onnesta ja tasapainosta, tähän muutama ihan arkinen, mutta positiivinen juttu meidän viikonlopusta. Jotta saa ajatuksia muualle ja maailmasta näkee myös sen hyvän.

Muutama positiivinen juttu viikonlopulta

 

Uusia vegejätskejä kaupasta, nam! Tulikin ostettua kerralla kaikki purkit testiin. Vaikutti varsin hyvältä! Me tehdään kauppatilaukset aina Prismasta eikä Lidl täten kuulu ostospaikkoihin sen isommin, mutta tällaisia yksittäisiä löytöjä sieltä tulee tehtyä. Myös pistaasipähkinät isossa pussissa ja tumma pekaanipähkinäsuklaa, sekä lasten smoothiepussit tulee usein napattua mukaan.

Näitä herkkuja päästään testaamaan kun siskontytöt tulevat yökylään.

Ihana aurinkoinen ilma! Etenkin kun työpäivinä ehti niin huonosti ulos, tää viikonloppu antoi sään puolesta parastaan. Harhailtiin ulkona ilman sen kummempaa suuntaa, polulta toiselle ja isoissa lumikasoissa kiipeillen. Uudet aurinkolasitkin pääsi käyttöön. Yksisarviset, tietty, koska muu ei nyt kelpaa.

Annalan talli. Se satutalli kaupungissa ja lapsi lähelle karvaisia poneja, se jos mikä lämmittää mieltä. Ja ratsastus sujuu niin hienosti, vaikka poni jäisellä kinttupolulla epätasaisesti askeltaakin.

Isi yötä. Minun isäni tuli auttamaan siskon perhettä muutossa ja oli meillä pari yötä. Iltaisin tuli niin myöhään, ettei sillon ehditty nähdä, mutta aamuisin saatiin syödä aamupalaa ukin seurassa. Ollaan aamuisin aina kaksistaan lapsen kanssa, ja oli ihanaa saada lisää seuraa.

Kyläilyä. Käytiin kylässä lapsen kummisedän perheen luona, ja sosiaaliset kontaktit ovat kaikin puolin piristäviä. Niitä ei pidä enää millään tasolla itsestäänselvyytenä.

Toivottavasti ihania hetkiä on mahtunut sinnekin. Koitetaan pitää niistä kiinni nyt entistäkin tiukemmin.

 

SEURAATKO JO MUUTEN MYÖS TÄÄLLÄ?

Instagram

Blogit.fi  

Facebook

Parhaat ruokablogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *