Hae
Saran kotikolo

Terve kaikille!

No hei kaikki, täällä kirjoittelen minä eli Sara, tyyppi Saran kotikolon takana. Onpa hauskaa päästä osaksi Vaikuttajamedian porukkaa ja kirjoittelemaan ihan uusia juttuja uuteen portaaliin! Olen itse lueskellut Vaikuttajamedian blogeja ahkerasti ja olen hurjan innoissani saadessani kuulua tuohon porukkaan.

 

 

Aloitin bloggaamisen muutama vuosi sitten ruokaan ja erikoisruokavalioihin keskittyen, ja varsin pian siirryin bloggaamaan Kotilieden ruokablogiverkostoon. Oma bloggaamiseni saikin alkunsa oman erikoisruokavaliolle siirtymisen myötä, kun kaikille suosikkiherkuille ja mielihaluille piti keksiä vaihtoehtoinen, mutta silti maistuva resepti. Nykyään ruokavalio on jo huomattavasti sallivampi ja tiedän entistä paremmin mikä itselleni sopii ja mikä ei, mutta edelleen meidän kodissamme vältellään muun muassa gluteenia, maitotuotteita ja valkoista sokeria, mikä näkyy myös jakamissani ohjeissa. Pipo kireällä ei kuitenkaan olla, vaan ruuasta ja sen tekemisestä on tarkoitus nauttia!

 

Vaikka ruoka-aiheet ja -ohjeet tulevat olemaan iso osa blogia myös täällä Vaikuttajamedian puolella, osansa saavat jatkossa myös muut aiheet. Minulla on joulukuussa 2018 syntynyt tytär (joka tekee juuri nyt tämän postauksen kirjoittamisesta lähes mahdotonta!), avomies sekä 12-vuotias chihuahua Vilho. Asun Helsingissä, mutta olen kotoisin Lappeenrannasta, jossa tosin tulee nykyään käytyä hyvin harvakseltaan. Sen sijaan vietän paljon aikaa myös mökkeillen. Onkin ihanaa, kun on olemassa koti poissa kotoa maaseudun rauhassa!

 

 

Entä mitä muuta tykkään tehdä kuin kokkailla? Lukea, liikkua luonnossa, urheilla, käydä elokuvissa… Haluaisin ajatella olevani vakavasti otettava vaeltaja, mutta totuuden nimissä olen täysi amatööri vaikka nautin vaeltamisesta suuresti. Täyspitkän Karhunkierroksen olen tehnyt, mutta muuten retkeily on rajoittunut päivän mittaisiin vaelluksiin pääkaupunkiseudun alueella. Yhtä kaikki, vaeltaminen on ihanaa ja edelleen toivon pääseväni siihen vielä jonain päivänä ihan kunnolla kiinni.

Kuulen mielelläni palautetta ja toiveita teiltä lukijoilta, jotta saan tuotua esille juuri niitä teitä kiinnostavia aiheita. Ruokajuttuja blogista löytyy jo yllin kyllin, joten ei muuta kuin reseptejä selaamaan. Näin syksyn tullen suosittelen erityisesti ihanaa omenapiirakkaleipää ((klik!) ja karamelliomenoita (klik!).

 

Nyt lopettelen tältä erää tähän ja keskityn tuohon kaulassa roikkuvaan naperoon, mutta sainpa pienen alkuesittelyn aikaiseksi häiriköstä huolimatta! Eiköhän tässä pian tutuksi tulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *